Sigtet for hæleri: ‘Jamen, jeg har lige købt de cykler’

AALBORG: En 38-årig mand fra Hobro kunne tirsdag aften forklare vagtcentralen, at han havde fundet sin stjålne cykel på Bakkegårdsvej i Aalborg og bad om hjælp fra ordensmagten til at få fat i cyklen.

(Modelfoto)

Problemet var at den fundne cykel var låst sammen med to andre cykler på stedet.

En patrulje kørte ud til adressen for at se, hvad det var for noget og da patruljen ankom, tog en mand kontakt til patruljen og forklarede at de tre cykler altså var hans ejendom, idet han lige havde købt dem af en person fra Facebook.

Patruljen undersøgte hurtigt stelnumrene, og kunne meddele ‘ejeren’ at to ud af tre cykler var stjålet og at han derfor blev sigtet for hæleri, mens den 38-årige mand fik sin cykel med sig.

Husk fornuften, når du handler privat med folk. Er prisen for god til at være sand, er der måske noget galt. Sørg så vidt muligt for at få en kvittering på produktet, du køber. Så undgår du at købe hælervarer.