To mænd satte ild til dametoilet

(Modelfoto: Allan Andersen)

ESPERGÆRDE: Tirsdag aften kl. 18.56 blev det anmeldt, at to personer mandag aften havde påsat en mindre brand på et toilet.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Mændene havde taget diverse stykker julepynt, papir og andre genstande og lagt på Espergærde Centrets dametoilet og sat ild til dette, hvilket havde medført skader på 2 til 3 kvadratmeter på gulvet i form af sod. Overvågning viste to personer udføre ugerningen og køre væk på en orange knallert af ukendt fabrikat med sort sæde.

Et vidne beskrev de to formodede gerningspersoner som:
A: Mand, dansk af udseende, 15 år, 170-175 cm, spinkel af bygning, hvid i huden, med lyst langt hår. Iført blå kasket under grå hætte, sort dunjakke, sorte bukser, sorte Converse-sko med hvide såler, sorte handsker, sort halsedisse med grønt mærke.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 14 år, 165 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, med sort kort hår. Iført lilla dunjakke, røde joggingbukser/sportsbukser med lyse striber på siderne, hvide sko med sorte mærker, sort/mørkergrå hue/hætte.