Tragisk: 10-årig dreng dræbt i trafikulykke

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KØBENHAVN: En hyggetur til Bauhaus endte torsdag aften i en tragedie for en familiefar, da hans 10-årige søn blev dræbt i et sammenstød.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Den 10-årige dreng mistede livet i en venstresvingsulykke ved Bauhaus i Sydhavnen, da hans far kom til at dreje ind foran en modkørende bil med tragiske konsekvenser.

– De skal så svinge til venstre for at komme ind til Bauhaus. Måske fordi der er dårlig sigt på grund af regnvejret, kører de lige ud foran en modkørende bil, der rammer dem i højre side, fortæller vagtchef Henrik Brix, Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Kollisionen medførte ifølge Københavns Politi at den 10-årige dreng fik hjertestop, og trods intense forsøg på genoplivning på stedet overlevede den 10-årige dreng ikke ulykken. Drengen blev bragt ind til Traumecentret på Rigshospitalet, men her kunne lægerne ikke gøre andet end erklære den 10-årige dreng for død.

Drengens far var stærkt chockeret over den tragiske ulykke, hvor han selv slap fysisk uskadt fra kollisionen, ligesom den modkørende bilist også var uskadt.