17-årig sigtet for narkohandel: Betjent fandt hasklump på 62 gram

(Arkivfoto)

KØGE: Torsdag eftermiddag kl. 17.37 fik politiet kontakt til en 17-årig mand fra Køge, der opholdt sig i p-huset på Ivar Huitfeldtsvej sammen med en 18-årig mand fra Køge.

(Arkivfoto: David Abildgaard)

Ved en nærmere kontrol af den 17-årige fandt politiet ham i besiddelse af ca. 11 gram hash, der var klargjort i salgsposer, samt yderligere en klump hash på knap 62 gram. Den 17-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af hashen med henblik på videresalg.

Ved visitationen fandt politiet ham også i besiddelse af nogle penge, som politiet beslaglagde på mistanke om, at pengene stammede fra hashsalget. Både den 17-åriges forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Efter afhøring til sagen og afsluttet efterforskning løslod politiet den 17-årige, der dog kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres strafferetligt.