19-årig dræbt i kollision med lastbil

AARS: En lastbil og en personbil var mandag aften involveret i et fatalt færdselsuheld på hovedvej A13 mellem Haverslev og Aars. En 19-årig fører af personbilen blev dræbt.

Det tragiske færdselsuheld skete på hovedvej A13 ved rundkørslen ved Roldvej, omkring kl. 20.40, og lukkede rundkørslen for al trafik i mange timer pga. politiets tekniske undersøgelser, bilinspktørens undersøgelser og ikke mindst en langvaring bjærgning af lastbilen som lå på siden på vejen.

I første omgang blev det oplyst at føreren af personbilen var alvorligt tilskadekommen, efter de pårørende var blevet underrettet oplyste Nordjyllands politi at den 19-årige mandlige fører af personbilen reelt var afgået ved døden som følge af hans skader.

Trods den væltede lastbil var chaufføren på denne sluppet uskadt, men meget chockeret, fra ulykken.

De foreløbige undersøgelser på stedet har ifølge Nordjyllands Politi vist at personbilen kørte i nordlig retning på A13 og lastbilen med sættevogn kørte i sydlig retning. Af ukendte årsager ramte køretøjerne hinanden, og sammenstødet medførte at lastbilen væltede og personbilen blev voldsomt deformeret hvilket kostede den 19-årige mand livet.

Brandvæsen, ambulancer, politipatruljer, bilinspektør og politiets indsatsleder kunne først efter flere timer afslutte arbejdet på stedet. Den afdøde blev transporteret til Aalborg universitets Hospital og lastbilens fører som var uskadt blev afhentet af vognmanden.