31-årig forsøgte at køre fra politiet og kørte galt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HOLBÆK: Søndag eftermiddag kl. 16.05 på Skarridsgade gjorde en politipatrulje tegn til føreren af en personbil om at standse, da betjentene ville lave en kontrol af bilen og føreren.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

I stedet for at standse, satte føreren farten op og forsøgte at køre fra politiet via Holbækvej. I en venstresvingskurve mistede føreren kontrollen over bilen, der kørte over i modsatte vejbane, hvor den påkørte et vejskilt.

Politiet anholdt føreren, en 31-årig mand fra Føllenslev, der viste sig at være påvirket af hash, samt i øvrigt var frakendt førerretten.

Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet sigtede desuden mandens kæreste, der var ejer af bilen, for at have overladt ham bilen, selvom han ikke havde kørekort. Parret kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.