41-årig fængslet: Politi fandt 13 skydevåben, ammunition og narkotika

(Foto: Allan Andersen)

SKÆVINGE: En 41-årig mand blev torsdag anholdt under en politiaktion på Borupvej, fredag er han blevet varetægtsfængslet frem til d. 6.februar. Under aktionen blev der fundet 12 stk Glock 9mm pistoler, en revolver samt ialt 95 skarpe patroner til de fundne våben ialt. Der blev også fundet tre kilo kokain og 100 gram hash.

Aktionen blev skudt i gang sent torsdag eftermiddag af Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst (SEØ), og Nordsjællands Politi på baggrund af en kort efterforskning i sagen.

Politiet rykkede talstærkt ind på adressen på Borupvej og efter den 41-årige mand var blevet anholdt gik en omfattende ransagning i gang på stedet, samt et større grønt område på en tom nabogrund.

Det stod klart at ransagningen ville strække sig langt henover aften og natten, og derfor blev Beredskabsstyrelsen tilkaldt med lysudstyr som lyste hele området omkring huset samt nabogrunden effektivt op. Lyset blev først taget ned omkring 23-tiden hvor politihundenes undersøgelse af nabogrunden var afsluttet.

Politihjemmeværnet blev tilkaldt ved 22-tiden for at tage sig af afspærringen af stedet henover natten, og varetog denne opgave indtil fredag morgen omkring kl. 08.00, hvor friske politistyrker ankom til stedet med bla. narkohunde og sprængstofhunde.

Politiet ransagning har bragt en større mængde skydevåben samt flere kilo narkotika for dagens lys, sagen anses dog langtfra at være afsluttet idet der er formodninger om flere medgerningsmænd til den 41-årige mand og politiets efterforskning foregår derfor med uformindsket styrke.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)