49-årig mand anholdt for trusler mod kommunalt ansatte

(Arkivfoto: Local Eyes)

KALUNDBORG: Torsdag formiddag kl. 11.40 anmeldte personalet på kommunens borgerservice, at en ophidset mand havde ringet og udtalt trusler mod personalet, idet han var utilfreds med ændringer i hans sociale ydelser.

(Arkivfoto: Local Eyes)

Borgeren havde under telefonopkaldet truet med at møde op med skydevåben, og politiet rykkede hurtigt ud til borgerservice for at beskytte personalet, som dog ikke havde set noget til en mand med skydevåben.

Borgeren blev i samarbejde med personalet på borgerservice identificeret som en 49-årig mand fra Svebølle, som politiet efterfølgende opsøgte og traf på hans bopæl. Han blev anholdt og sigtet for trusler mod de kommunalt ansatte i borgerservice.

Ved en ransagning på hans bopæl efter våben fandt politiet flere ældre og mindre funktionsdygtige skydevåben i form af luftgeværer, luftpistoler og geværer samt lidt ammunition. Våbnene havde den 49-årige ikke tilladelse til, så fundet af våbnene medførte også en sigtelse for overtrædelse af våbenlovgivningen.

Den 49-årige blev afhørt til sagerne og blev torsdag aften løsladt, efter at anklagemyndigheden havde kigget nærmere på de konkrete omstændigheder i sagen og ikke fundet grundlag for fremstilling af den 49-årige i grundlovsforhør.

Han vil således senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.