84-årig mand i kritisk tilstand efter påkørsel

HOLBÆK: Torsdag aften kl. 17.23 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til et alvorligt færdselsuheld, hvor en person var blevet påkørt af en bilist på Tuse Næs Vej.

En svært tilskadekommen mand blev i en ambulance først bragt til skadestuen i Holbæk for stabilisering, hvorefter han blev overført til Rigshospitalet grundet de alvorlige kvæstelser flere steder i kroppen.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og det implicerede køretøj. En ædru 52-årig kvinde fra Holbæk var i en personbil kørt ad Tuse Næs Vej mod vest. Ifølge hendes forklaring opdagede hun pludselig midt på vejen en fodgænger, som hun ikke kunne undgå at påkøre.

Ved påkørslen blev fodgængeren kastet over bilens front, så frontruden blev knust som følge af påkørslen.

Fodgængeren blev senere identificeret som en 84-årig mand fra Holbæk, hvis pårørende er underrettet om ulykken. Den 84-årige er fortsat indlagt på Rigshospitalet til fornøden behandling af de alvorlige og livskritiske kvæstelser, han pådrog sig.

Politiet har ikke haft mulighed for at afhøre fodgængeren og afventer nu en erklæring fra bilinspektøren om de foretagne undersøgelser, før politiet kan afgøre, om nogen har overtrådt færdselsloven.

Politiets arbejde på ulykkesstedet blev afsluttet kl. ca. 19.25, hvorefter alle afspærringer blev ophævet.