Bil rullede rundt: Muligt at bilister kørte om kap

(Foto: Allan Andersen)

HUMLEBÆK: På Helsingørmotorvejen, kort før afkørslen til Humlebæk i nordgående retning, skete der onsdag aften kl. 22.34 et færdselsuheld – muligvis som følge af bilræs.

Onsdag aften rullede en bil pludselig rundt og endte halvt i græsrabatten og halvt i nødsporet. To personer, herunder føreren, som er en 22-årig mand fra Helsingør, kom selv ud af bilen og var ikke interesserede i at modtage hjælp.

Da en anden bil fulgtes med den forulykkede bil og standsede i forbindelse med ulykken, er det Nordsjællands Politi’s formodning at de to biler kørte ræs, men dette kunne ikke med sikkerhed slås fast, og der blev derfor ikke gjort yderligere.

Uheldsstedet blev afspærret med en skiltevogn, så mandskab kunne arbejde sikkert på stedet mens trafikken kunne passere i venstre spor på motorvejen. Oprydningen på stedet varede til omkring kl. 00.30, hvor den ødelagte bil var fjernet fra stedet.