Bilist mistænkt: Ville blot hjælpe dreng i snevejr

KLIPPINGE: Torsdag eftermiddag kl. 15.14 modtog politiet en anmeldelse fra moderen til en 12-årig dreng, der kort forinden var blevet bange, da han til fods på vej hjem fra skole var blevet tilbudt et lift.

En mand i en bil var holdt ind på Esagervej, og havde tilbudt drengen et lift. Drengen svarede, at det ville han ikke og gik fra stedet.

En patrulje kørte til drengens skole, hvor drengen blev afhørt til sagen, og skolen sendte en meddelelse ud på ”forældreintra”, så alle blev gjort opmærksomme på hændelsen.

Sent på eftermiddagen ringede en 46-årig mand fra lokalområdet så til politiet. Han ønskede at gøre opmærksom på, at han havde kørt på strækningen på det pågældende tidspunkt med sin søn i bilen. De var holdt ind og havde tilbudt en dreng et lift, da han gik langs vejen i det meget dårlige snevejr.

Politiet undersøger nu sagen nærmere, for at få vished om, at drengens oplevelse blot var en velmenende borger, der ønskede at hjælpe.