Blodspor afslørede indbrudstyv

TRANBJERG: Skader på en 19-årig mands hænder var torsdag med til at sikre ham en sigtelse for indbrud. Ved middagstid fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der havde været indbrud i en villa på Kirkevænget i Tranbjerg. 

(Modelfoto: Østjyllands Politi)

Gerningsmanden havde knust et vindue og stjålet noget elektronik og nogle øl fra hjemmet. Han havde efterladt sig nogle blodspor på den knuste rude og et par tabte dåseøl. Patruljen besøgte efterfølgende et forsorgshjem i nabolaget for at høre, om de havde fået besøg af en mand med skader på hænderne.

Personalet berettede, at de skam lige havde kørt en 19-årig mand med mindre håndskader på skadestuen. Han havde i øvrigt haft en kasse øl med, som han var blevet bedt om ikke at tage med ind.

Det var derfor en nem sag for politiet at finde frem til den 19-årige, som blev sigtet for indbruddet.