Kvinde og mand sigtet for flere tyverier i Aarhus

(Modelfoto: Allan Andersen)

AARHUS: Østjyllands Politi anholdt onsdag en 27-årig mand og en 32-årig kvinde i Aarhus og fandt dem i besiddelse af en række tyvekoster fra forskellige butikker i midtbyen.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Onsdag formiddag kl. 10.10 anmeldte en butik i M.P. Bruuns Gade, at de havde fået stjålet to vaser fra butikken, og en medarbejder havde fået stjålet en pung fra sin taske, der lå i et baglokale. Medarbejderne havde bemærket en mand og en kvinde, der opførte sig underligt i butikken, men først da parret gik fra butikken, opdagede personalet, at der var stjålet ting.

De nåede at notere nummerpladen på den bil, som kvinden og manden stak af i, nummerplade og signalementet på gerningsmændene blev sendt rundt til alle patruljevogne i Aarhus, og kort efter blev bilen fundet parkeret på Banegårdspladsen.

Et par betjente ventede i smug tæt på bilen og efter 20 minutter kom den 27-årige mand og den 32-årige kvinde gående med forskellige varer i hænderne, som de læssede ind i bilen.

Nu gav betjentene sig til kende og anholdt kvinden og manden. Det viste sig, at de havde koster fra fire forskellige butikker i midtbyen med sig. Blandt andet forskelligt tøj og noget parfume. Derudover blev vaserne og den forsvundne pung også fundet. Bilen var stjålet i Nordjylland.

Begge blev sigtet for tyveri.