Politiet efterlyser vidner efter brand i dækcenter i Taastrup

(Foto: local Eyes)

TAASTRUP: Københavns Vestegns Politi efterlyser nu vidner i forbindelse med den voldsomme brand i et dækcenter i Taastrup den 6. januar 2019. Det sker, fordi de kriminaltekniske undersøgelser har vist, at det ikke kan udelukkes at branden var påsat.

Branden blev anmeldt til Københavns Vestegns Politi natten til søndag den 6. januar kl. 02.09 og der var tale om  omfattende ildløs, som medførte at 21 borgere, der var naboer til branden på Roskildevej 376 i Taastrup, kortvarigt måtte evakueres.

Siden har Københavns Vestegns Politi efterforsket brandårsagen og da branden kan være påsat, så efterlyser politiet vidner, der kan have set noget mistænkeligt før eller under branden.

– Vi har allerede talt med en del vidner i sagen, men vi antager at der stadig er flere vi ikke har haft kontakt med. Det er dem vi nu opfordrer til at melde sig i lyset af de nye kriminaltekniske undersøgelser, siger politikommissær Andreas Mollerup.

Vidner til sagen kan kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.