Provokerende kørsel udløste voldeligt overfald

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AARHUS: Torsdag kort før midnat kørte to mænd på 21 og 22 år bil fra Aarhus Nord med retning mod havnen. Da de kørte på Randersvej ud for McDonald’s kom en sort varebil på siden af dem, og de to biler kørte tæt på hinanden og provokerede hinanden under kørslen.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

De to mænd har forklaret til politiet at de to biler, da de nåede frem til krydset Randersvej/Nordre Ringgade, holdt i henholdsvis venstre og højre svingbane. Her steg to mænd pludselig ud af varebilen og råbte truende til dem.

Den 22-årige mand forklarede, at han også gik ud på vejen og stillede sig foran dem hvorefter den ene mand greb fat i den 22-åriges trøje og trak den over hovedet på ham, hvorefter han slog ham flere gange og kastede ham ned på jorden, hvorefter han også selv faldt på jorden. Da den 22-årige kom på benene igen, blev den anden mand liggende på ryggen på jorden og sparkede den 22-årige flere gange i brystet.

Hans 21-årige kammerat har forklaret til politiet, at han samtidig blev overfaldet af den anden mand, der slog og sparkede ham flere gange og også tog kvælertag på ham. Begge mænd har forklaret, at de to mænd, og en tredje mand, der stod i baggrunden, pludselig stoppede og hoppede ind i deres bil igen og kørte i retning mod Trøjborg. De to kammerater hoppede også ind i deres bil og kørte efter dem, mens de ringede til politiet.

Varebilen standsede på Tordenskjoldsgade, og de tre personer steg ud og gik igen hen mod de to mænd med truende adfærd. Den 22-årige sagde, at han havde politiet i røret, hvilket fik de tre mænd til at trække sig. To af dem satte sig ind i en anden bil, formentlig en mørk Citroën C1, og kørte fra stedet, mens den tredje løb i retning mod byen. Den 22-årig løb efter ham, men mistede ham af syne.

De tre mænd beskrives som:

A – ham der slog og sparkede den 22-årige:
• Mand
• Dansk
• Ca. 25 år
• Ca. 190 cm høj
• Almindelig af bygning
• Brunt hår
• Var iført grå hættetrøje med en rød trøje under og joggingbukser
• Var tatoveret over hele overkroppen 

B – ham der slog og sparkede den 21-årige:
• Mand
• Dansk
• Ca. 25 år
• Ca. 170-175 cm høj
• Normal af bygning
• Karseklippet – kort i siderne og længere på toppen med sideskilling
• Var iført sort trøje, mørkeblå jeans og sorte sko
• Havde et ar i panden

C – ham der holdt sig i baggrunden
• Mand
• Dansk
• Ca. 25år
• Ca. 180 cm høj
• Blond hår
• Normal af bygning – lidt buttet
• Var iført sort jakke, grå hættetrøje og sorte bukser

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set optrinnet i krydset ved Nobelparken ved midnatstid, eller som efterfølgende har set personerne på Tordenskjoldgade. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.