Standsning af bil sendte 40-årig direkte bag tremmer

(Foto: Politirapporten.nu)

KØGE: Standsningen af en bil på Nylandsvej i Køge endte med at være en ægte Kinder-overraskelse for ordensmagten, føreren af bilen var dog ikke helt så begrejstret.

(Modelfoto)

Mandag morgen kl. 06.35 bemærkede en patrulje en personbil, der blev ført ad Lyngvej og videre ad Lille Lyngvej. Personbilens nummerplader var afmeldte hos SKAT, hvorfor politiet senere standsede bilen på Nylandsvej.

Bag rattet sad en 40-årig mand uden fast bopæl i Sorø, som ikke kunne fremvise noget kørekort, idet hans førerret var blevet inddraget af politiet i 2007. Da politiet skønnede ham påvirket af narkotika under kørslen, blev han sigtet for narkokørsel og anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Efter afhøring til sagen overdrog politiet den anholdte til Kriminalforsorgen, idet han faktisk var efterlyst af Nordsjællands Politi til afsoning af en kortere frihedsstraf for overtrædelse af loven om dopingmidler.

Bilens nummerplader inddrog politiet, og bilnøglerne blev overdraget til bilens 33-årige mandlige passager fra Bjæverskov, så han skulle sørge for fjernelse af køretøjet. Den 40-årige vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.