To kvinder anholdt på massageklinik

(Modelfoto: Allan Andersen)

RANDERS: Østjyllands Politis afdeling for Særlige Sager slog mandag til mod en massageklinik i Randers C, hvor betjentene endte med at anholde to thailandske kvinder på 37 og 50 år, som begge blev sigtet for ulovligt arbejde.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den 37-årige kvinde viste sig tidligere at have været udvist af Danmark med et indrejseforbud. Hun havde taget en ny identitet, men hendes fingeraftryk afslørede, hvem hun var, og at hun havde brudt sit indrejseforbud.

Nu skal Center Mod Menneskehandel vurdere, om kvinderne er handlet. Hvis de er handlet, overtager Center Mod Menneskehandel sagen.

Eller vil den 50-åriges sag blive forelagt for Udlændingestyrelsen med anmodning om udvisning med indrejseforbud. Den anden kvinde, der har overtrådt sit indrejseforbud, vil inden for 24 timer blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer vil tage stilling til, om hun skal forblive fængslet

En 52-årig kvinde, som er ejer af klinikken, blev sigtet for at have ansat medarbejdere, der ikke har arbejdstilladelse i Danmark.