Vidner søges efter fund af muligt flugtkøretøj

Bilen udbrændte totalt, og er formentlig brugsstjålet. (Foto: Allan Andersen)

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner i forbindelse med fundet af en brændende bil, der blev efterladt i Brøndby Strand en time efter skyderiet i Greve.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

I forbindelse med skyderiet i Greve i nat, blev der af flere vidner set en lys Audi personbil, der kan have været anvendt af gerningsmændene som flugtkøretøj.

Senere på natten, ca. en time efter skyderiet, modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om en brændende bil, der var blevet efterladt ved Dyringsparken ud for nr. 2 i Brøndby Strand. Bilen viste sig at være en sølvfarvet Audi A6 Limousine. Politiet kan ikke udelukke, at den fundne bil kan være det køretøj, der blev set ved skyderiet i Greve.

Midt- og Vestsjællands Politi beder i den anledning borgerne om hjælp i sagen. Vidner der har set den lyse Audi køre fra Godsvej i Greve kort efter kl. 00.59, og måske er forsat ad ruten til Dyringsparken i Brøndby Strand bedes kontakte politiet.

Borgere der i øvrigt har observeret noget mistænkeligt omkring stedet, hvor den brændende bil blev fundet, bedes ligeledes underrette politiet. Det kan være oplysninger om personer, der har opholdt sig nær ved Audien, eller køretøjer der har samlet personer op om omkring Dyringsparken i Brøndby Strand op til kl. 01.55, hvor branden startede.

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.