18-årig anholdt: Sigtet for trusler og afpresning mod familiemedlemmer

(Foto: Rigspolitiet)

ROSKILDE: Søndag eftermiddag kl. 14.50 fik politiet en anmeldelse om, at en 18-årig kvinde havde truet nogle familiemedlemmer på Ahornlunden med knive.

(Foto: Rigspolitiet)

En patrulje blev sendt til stedet, hvor viste sig, at  den 18-årige kvinde fra Roskilde i forbindelse med truslerne havde afpresset medlemmer af sin familie til at udlevere nogle penge – ingen personer var kommet til skade på stedet.

Kvinden blev anholdt uden dramatik og blev taget med til politistationen.

Den 18-årige blev fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde kl. 11.00, mandag formiddag, med henblik på varetægtfængsling. Der blev begæret dørlukning ved retsmødet, og der er ikke offentliggjort noget resultat af grundlovsforhøret.