25-årig flygtede på stjålet knallert: Løbet op af politibetjent

(Arkivfoto: Allan Andersen)

NÆSTVED: Under patrulje i Næstved så to politibetjente en mand stå ved en knallert på hjørnet af Lollandsvej og Grønvej, og de besluttede sig for at kontrollere knallerten – det endte skidt for knallertkøreren.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Synet af politiet fik imidlertid knallertkøreren til at ræse fra stedet, men politiet fulgte tæt efter med udrykning. Først smed knallertkøreren sin styrthjelm på Fredensvej og derefter sin mobil på Østre Ringvej.

Han fortsatte til Ny Præstøvej, hvor han sprang af knallerten og løb mod Sneppevej. Her blev han dog løbet op af en betjent og anholdt klokken 17.00.

Der var tale om en 25-årig udenlandsk mand, som forklarede, at han havde fundet knallerten ved en fodboldbane med nøglen siddende i, så han tog den.

Den 25-årige blev herefter sigtet for tyveri af knallerten, for kørsel uden førerret, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for at køre uden styrthjelm. Det viste sig også, at den 25-årige ikke havde lovligt ophold i Danmark, så han blev også sigtet for overtrædelse af udlændingeloven og er nu overført til politiets udlændingekontrolafdeling.