Armanimanden slog til igen?

(Modelfoto: Allan Andersen)

SLAGELSE: En 56-årig mand fik fredag en bøde for at sælge jakker – et af de klassiske tilbud som var for godt til at være sandt.

(Modelfoto: Allan Andersen)

 

En 56-årig udenlandsk mand fik fredag eftermiddag en bøde for at forsøge at sælge tøj, som han hævede var italiensk modetøj. Den 56-årige blev anholdt, efter at han indledningsvis havde spurgt et vidne om vej, og da han herefter blev mere og mere insisterende og påtrængende over for vidnet, blev politiet tilkaldt.

Politipatruljen fandt frem til bilen og den udenlandske herremodesælger på Holbækvej i Slagelse, og her blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Efter afhøring på politistationen i Slagelse fik han en bøde på 1.500 kroner, og herefter blev han løsladt.

Politiet har i løbet af weekenden fået yderligere et par anmeldelser om tøjsælgere fra forskellige steder i politikredsen. Politiets opfordrer fortsat til, at man ekstra vågen og påpasselig, hvis man bliver tilbudt mode- eller mærketøj til fantasipriser.

Et tilbud, der lyder for godt til at være sandt, er det ofte.