Fem drenge taget for butikstyveri

AARHUS: Østjyllands Politi fik torsdag kl. 13.55 en anmeldelse fra en butik på Amaliegade i Aarhus, der netop havde haft besøg af fem drenge. De var kommet ind i butikken og havde skabt forvirring, hvorefter det var lykkedes en af dem at komme uset ind i et baglokale og stjæle varer.

Butikkens medarbejder opdagede, at der manglede noget fra baglokalet, og han gik udenfor for at konfrontere gruppen, der i mellemtiden havde forladt butikken, men han kunne ikke holde dem tilbage, og drengene forsvandt derfra, mens han ringede til politiet.

Kort efter blev politiet kaldt til en butik på Kystvejen i Aarhus, hvor der netop havde indfundet sig en gruppe på fem drenge, der stadig befandt sig i butikken, da patruljen ankom. Det viste sig, at de fire af drengene var 14 år gamle, mens den sidste kun var 12 år gammel.

Alle fem drenge blev tilbageholdt og visiteret, hos to af drengene fandt betjentene de stjålne varer fra butikken i Amaliegade, og da medarbejderen fra denne butik ankom til stedet, kunne han da også bekræfte, at de fem drenge var identiske med dem, han netop havde haft besøg af.

Alle fem drenge blev kørt til politistationen, hvor de blev afhørt under tilstedeværelse af deres forældre og en Børne- og Ungemedarbejder fra kommunen. De kunne herefter køre med deres forældre hjem.