HAPS: Biltyv taget på fersk gerning

(Modelfoto: Allan Andersen)

GRENAA: En patrulje blev søndag formiddag kl. 10.53 kontaktet af et vidne, der netop havde set en ung mand der, bag bowlingcenteret på Østerbrogade i Grenaa, kravlede rundt inde i en bil, hvor den ene siderude var smadret.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Da vidnet tog kontakt til manden, og spurgte hvad han lavede, forklarede han, at det var hans bil, og der var begået indbrud i den, og han var i gang med at se, om der manglede noget. Kort efter så vidnet dog manden forlade stedet med koster fra bilen.

Kort efter fandt patruljen den unge mand, der bar på flere af kosterne – blandt andet en guitar og en fiskestang. Da patruljen tog kontakt til den 18-årige mand fandt de ham også i besiddelse af en rygsæk indeholdende blandt andet en iPad.

Den 18-årige mand blev anholdt og sigtet for tyveri fra bil.