Har du set Ingus Janson?

Østjyllands Politi efterlyser 32-årige Ingus Janson fra Letland.

Østjyllands Politi blev onsdag den 13. februar kontaktet af organisationen Missing People, der efterlyser den 32-årige Ingus Janson, der har været forsundet fra sit hjem i Letland siden den 29. oktober 2018. Ifølge Missing People har hans pårørende og det lettiske politi formodning om, at han befinder sig i Danmark, og man tror han er i Jylland og måske i Aarhus-området.

Ingus Janson beskrives som: A; Mand32 år gammel, 185 cm høj, almindelig af bygning, har lysebrunt kort hår og skæg, kan være iklædt grå jakke med hætte og mørkegrønne arbejdsbukser, bærer på en brun rygsæk

Ingus Janson har før rejst ved at tomle, så man bedes særligt holde øje med ham på rastepladser og ved større veje.

Hvis man møder Ingus Janson, eller har information om, hvor han kan befinde sig, kan man kontakte politiet på telefon 114.