To mænd sigtet for manddrab

BORRIS: To mænd blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Herning, de to mænd er sigtet for drabet på en 47-årig mand, der søndag blev fundet død i et skovområde ved Borris.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog søndag den 24. februar anmeldelse om, at en mand var fundet død i et skovområde udenfor Borris i Ringkøbing-Skjern Kommune. Afdøde blev identificeret som en 47-årig mand fra lokalområdet.

Omstændigheder på findestedet gjorde at dødsfaldet blev vurderet som mistænkeligt, og der blev derfor iværksat efterforskning og herunder undersøgelser med kriminalteknikere, retsmedicinere mv. Ved obduktion mandag den 25. februar blev det konstateret, at afdøde var påført flere hovedtraumer.

En intensiv efterforskning førte til, at der natten til tirsdag kl. 04.15 blev anholdt en 38-årig mand og kl. 8.20 en 31-årig mand – de to anholdte var bekendte til afdøde.

De anholdte blev begge sigtet for manddrab efter straffelovens § 237, og blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. De to mænd blev fængslet fire uger, sigtet for drabet på den 47-årige mand