Tricktyveri forpurret: Endte med indbrud

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ALLERØD: Tirsdag var et par tyveknægte ualmindeligt flabede under deres huseren på Poppelvej, hvor de først forsøgte tricktyveri og endte med gement indbrud.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Tirsdag eftermiddag kl. 16.52 anmeldte en ansat fra hjemmeplejen, at hun netop havde været ude ved en ældre kvindelig borger på Poppelvej, som fortalte, at der kort forinden hjemmeplejerens besøg havde været to unge mænd af anden etnisk herkomst end dansk forbi for at spørge, om de kunne få noget at drikke eller låne toilettet.

Den ældre kvinde havde dog afvist dem og smækket døren i. Anmelderen havde selv bemærket to unge mænd i området, der passede til signalementet, og anmelderen havde ligeledes undret sig over, hvad de lavede i nabolaget.

En patrulje blev sendt til stedet, men de to unge mænd blev ikke antruffet.

Klokken 19.51 kontaktede hjemmeplejen Nordsjællands Politi igen og anmeldte, at der nu havde været indbrud på adressen via en uaflåst terrassedør, og at der var stjålet smykker og kontanter.

De to formodede gerningsmænd beskrives som: A: mand, af anden etnisk herkomst end dansk, 15-20 år gammel, spinkel af bygning. B: mand, af anden etnisk herkomst end dansk, 15-20 år gammel, spinkel af bygning. Var muligvis på cykel.