Ukendt gerningsmand satte ild til sovende mand

(Foto: Allan Andersen)

SKODSBORG: Nordsjællands Politi efterforsker en sag, hvor der blev sat ild til en sovepose med en sovende person i den, natten til mandag.

(Foto: Allan Andersen)

Tirsdag eftermiddag kl. 14.20 anmeldte en 61-årig mand fra Skodsborg et mistænkeligt forhold på vegne af en 55-årig mandlig bekendt. Den 55-årige er hjemløs, og den 61-årige har kendt manden et lille års tid, hvor han blandt andet vanligt har købt Hus Forbi af den 55-årige og hjulpet med andre fornødenheder.

Natten til mandag havde den 55-årige sovet på Skodsborg Station under halvtaget på den vestlige side af stationen, da han omkring klokken 03 vågnede ved, at der var ild i fodenden af hans sovepose. Manden fik slukket ilden med sine handsker og nåede ikke at komme fysisk til skade.

Efterfølgende mente manden at kunne lugte brændbare væsker på soveposen, men kunne ikke umiddelbart se eller høre personer i nærheden.

Nordsjællands Politi tager hændelsen meget alvorligt og efterforsker nu sagen, hvor blandt andet den brændte sovepose skal undersøges for tekniske spor, ligesom videoovervågningen fra Skodsborg Station skal gennemses.