36-årig kørte uden kørekort: Bilen beslaglagt på stedet

(Modelfoto: AK)

KØGE: Mandag aften kl. 19.20 kontrollerede politiet føreren af en bil, der netop var kørt ind på en tankstation på Gymnasievej. Føreren var en 36-årig mand fra Greve, som blev anholdt og sigtet for narkokørsel, da en narkometertest indikerede, at han var påvirket af både hash og kokain under kørslen.

(Modelfoto: AK)

Den 36-årige mand kunne ikke fremvise noget kørekort, idet han ikke havde generhvervet førerretten efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet. Derfor blev han også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven.

Hvorfor manden ikke har fået taget sig et nyt kørekort er ukendt.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer løslod politiet den sigtede, som samtidig blev gjort bekendt med, at hans bil blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

Det viste sig nemlig, at den 36-årige mere end tre gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil uden førerret inden for de seneste tre år. Han kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og sagen skal afgøres i et retsmøde, som vil blive indkaldt til.