38-årig butikstyv fik bøde: Smidt ud af Danmark på stedet

(Modelfoto: Lars Aarø / Østjyllands Politi)

ROSKILDE: Mandag eftermiddag kl. 16.57 anmeldte en butikskontrollant, at en udenlandsk mand var tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet en højttaler fra elektronikforretningen Elgiganten på Roskildevej.

(Modelfoto: Østjyllands Politi)

Politiet fik kontakt til en 38-årig mand fra Georgien, som blev anholdt og sigtet for tyveri af en højttaler til en værdi af 997 kr, butikskontrollanten havde set ham sammen med en anden mand, der dog var forsvundet fra butikken.

Den sigtede havde taget højttaleren, som han gemte i en inderlomme i jakken, da han gik gennem kassen uden at betale. Med assistance fra en tolk afhørte politiet den georgiske mand, der forblev i politiets varetægt ud fra reglerne i udlændingeloven.

Han fik afgjort sin sag om butikstyveri med en straksbøde og Udlændingestyrelsen besluttede herefter, at han kunne administrativt udvises med et indrejseforbud på 2 år.

Politiets udlændingeafdeling sørgede tirsdag for, at han blev sendt retur til Georgien.