57-årig mand i kritisk tilstand: Påkørt af bil på E45 motorvejen

(Arkivfoto: Local Eyes)

Nordjyllands Politi modtog torsdag kl. 16:23 en anmeldelse om en færdselsulykke i sydgående retning på motorvej E45 ved Svenstrup J. Her blev en 57-årig mand fra Viborg påkørt, mens han befandt sig uden for sin bil, der var parkeret i nødsporet.

(Arkivfoto: Local Eyes)

– Vi kan kort oplyse om den 57-årige mands tilstand, at han i dag fortsat er indlagt og i kritisk tilstand. Med hensyn til bilisten, der påkørte den 57-årige mand, så kan vi sige, at der er tale om en 35-årig mand, som ikke har pådraget sig nogen livstruende skader i forbindelse med ulykken, forklarer vagtchef Jess Falberg, Nordjyllands Politi, i en kort pressemeddelelse.

Politiet er for nuværende ikke parate til at udtale sig om årsagen til påkørslen.

– Vi er i gang med at undersøge forløb og forklaringer i denne alvorlige ulykke. Derfor har jeg ikke flere oplysninger i øjeblikket, siger Jess Fallberg.

Nordjyllands Politi har ikke flere kommentarer til ulykken p.t.