Eftersøgt 21-årig mand anholdt, da han kom i land i Rødby

(Foto: Allan Andersen)

RØDBYHAVN: Politiets udlændingekontrolafdeling kontrollerede mandag klokken 19.25 de rejsende, der kom i land fra færgen i Rødbyhavn – det blev pænt ærgerligt for en 21-årig mand som havde flere problemer.

(Foto: Allan Andersen)

En norsk bil med en 21-årig udenlandsk mand ved rattet blev standset i kontrollen, hvor det viste sig, at den 21-årige mand ikke havde noget kørekort.

Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret og betalte på stedet en bøde på 2.500 kroner – men så let slap han dog ikke, for den 21-årige var efterlyst af norsk politi, efter at han var flygtet fra et fængselsuheld i Norge sidste år.

Derfor blev han anholdt, og i løbet af tirsdagen bliver han udleveret til de norske myndigheder som meget gerne vil tale med ham.