En kvæstet: Bil rullet rundt i høj fart

(Foto: Allan Andersen)

HUNDESTED: Søndag eftermiddag kl. 17.01 indløb der alarm til 1-1-2 om et voldsomt færdselsuheld på Amtsvejen/Rute 16, hvor to mænd var kvæstet.

(Foto: Allan Andersen)

En 24-årig mandlig bilist fra Hundested kørte i høj fart med retning mod Hundested, da han foretog en hård opbremsning, idet han var ved at kollidere med en forankørende bil, der kørte med den formentlig skiltede hastighed på strækningen.

Den 24-årige mistede kontrollen under den kraftige opbremsning, og hans bil endte med fortsat høj hastighed nede i grøften, hvor bilen trillede mindst en gang rundt.

De to tilskadekomne personer blev hjulpet ud af bilen af redningsmandskab i form af ambulance, læge og brandfolk fra Hundested. Bilen havde fået voldsomme trykskader i karosseriet, hvor bla. a-stolpen i førersiden var trykket langt ned.

Trods dette var det kun den 23-årige passager som kom fysisk til skade ved ulykken, hvor der ikke er meldinger om nogen personskade hos den  24-årige fører af bilen.

Den 24-årige chauffør samt den 23-årige mandlige passager blev efterfølgende kørt til kontrol på hospitalet, og der er rutinemæssigt udtaget en blodprøve på den 24-årige mand i forbindelse med en mistanke om spirituskørsel.