Har du set Ib i Vejle?

(Privatfoto)

Sydøstjyllands Politi efterlyser Ib Sørensen , der sidst set onsdag d. 20. marts i Vejle. Politiet vil meget gerne bede borgerne i Vejle om at kigge efter Ib i garager og udhuse samt i bybilledet.

(Privatfoto)

Ib er 54 år gammel, 195 cm høj og vejer ca. 20 kg mindre end på billedet. Han har kort gråsprængt hår og han trækker lidt på sit højre ben. Han er iført mørkeblå jakke med påskrift GM Plast, lyse cowboybukser og kondisko.

Ib har ingen omgangskreds og er født og opvokset i Vejle, og derfor mener hans familie, at han opholder sig et sted i Vejle. Han har p.t. ingen fast bopæl, men var efter det oplyste ikke nedtrykt før han forsvandt.

Ib’s familie har selv efterlyst ham på Facebook, og leder i øvrigt efter ham hver dag.

Hvis du ser Ib, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114.