Kikset: Biltyve snorksov i stjålet bil

ROSKILDE: Natten til fredag kl. 04.10 foretog politiet på Industrivej anholdelse af en 19-årig mand fra Kalundborg og en 18-årig kvinde fra Kastrup. De lå og sov i en bil, der holdt parkeret med positionslyset tændt i industrikvarteret.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Det lidt specielle syn undrede en politipatrulje, som undersøgte bilen nærmere og kunne konstatere, at bilen var forsynet med et sæt nummerplader, der var meldt stjålet fra Vedbæk d. 6. marts 2019.

Ved nærmere kontrol af bilen kunne selve bilen også konstateres stjålet i forbindelse med et indbrud på Strandbakken i Kalundborg, d. 6. marts 2019, hvor bilnøglen og efterfølgende bilen var blevet stjålet.

Derfor blev de to sovende personer i bilen anholdt og sigtet for uberettiget brug af den.

Ved ransagning af bilen fandt politiet bilens rigtige nummerplader liggende i bilens bagagerum. Begge anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde med henblik på afhøring til sagen. De forventes løsladt efter afhøringen, men vil dog høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.

De stjålne nummerplader er inddraget af politiet med henblik på aflevering til Motorstyrelsen, og bilejeren er underrettet om fundet af bilen.