Bandekrig: Ung mand ramt af flere skud

(Foto: Allan Andersen)

VIBY: Østjyllands Politi fik natten til fredag kl. 00.32 en anmeldelse om, at en 20-årig mand var blevet ramt af skud på Vilhelm Becks Vej i Viby. Der blev straks sendt flere politipatruljer og en ambulance til stedet, der kunne konstatere, at den 20-årige mand var blevet ramt af flere skud og umiddelbart var i kritisk tilstand.

(Foto: Allan Andersen)

Han blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, og hans tilstand blev fredag formiddag meldt som værende stabil

Østjyllands Politi arbejdede hele natten på gerningsstedet, der i en længere periode var spærret af fra Chr. X’ Vej til Rosenvangs Allé. Efter gerningsstedsundersøgelserne var tilendebragt blev alle afspærringer ophævet igen.

Politiets efterforskning og afhøringer på stedet har afdækket, at gerningsmanden affyrede mindst tre skud, hvorefter de kørte fra stedet i en personbil, hvori der sad mindst én anden person. Bilen blev set køre fra stedet i høj fart i retning mod Rosenvangs Allé.

Det er politiets vurdering, at skudepisoden relaterer sig til den igangværende bandekonflikt i Aarhus.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set eller hørt skyderierne på Vilhelm Becks Vej i nat, eller som i øvrigt kunne ligge inde med oplysninger om sagen, der kunne være relevante for politiet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at komme med yderligere oplysninger i sagen.