Pige påkørt af tog: Dræbt på stedet

GLIM: Torsdag aften kl. 19.50 fik politiet et alarmopkald fra en togfører, der oplyste, at han havde påkørt en person på strækningen mellem Roskilde og Lejre ved Glim.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Togtrafikken blev indstillet, og politiet kørte til stedet, hvor en ung pige blev fundet livløs og kort efter konstateret død af redningspersonalet. Pigens mor kom til stedet og fortalte, at hun var ude at lede efter sin 14-årige datter, der ikke var kommet hjem.

Politiet på stedet måtte derfor overbringe den knuste mor den forfærdelige meddelelse at datteren var afgået ved døden.

Den 14-årige pige var op til ulykken meget nedtrykt, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i dagens døgnrapport og fastslår at der intet mistænkeligt er omkring dødsfaldet, som politiet betragter som en tragisk hændelse.