To mænd fremstilles i grundlovsforhør efter anholdelse i København

(Foto: Local Eyes)

KØBENHAVN: Københavns Politi har onsdag aften affyret varselsskud i forbindelse med en anholdelse, det skete klokken 19.07 i krydset mellem Vejlands Allé og Ørestad Boulevard. En taxa blev tilsyneladende ‘bokset’ inde af flere politibiler, efter der var afgivet flere skud mod køretøjet.

(Foto: Local Eyes)

Særlig Efterforskning Vest foretog onsdag aften kl. 19.10 i samarbejde med Københavns Politi anholdelser af to mænd på henholdsvis 22 og 26 år. I forbindelse med anholdelserne i København affyrede politiet varselsskud.

Ingen kom til skade forbindelse med anholdelserne, hvor politiet afgav flere varselsskud idet der lå mindst fire afskudte patronhylstre på stedet. Patronhylstrene var af kaliber 5.56 og derfor ikke affyret med tjenestepistolerne, men derimod med politiets automatvåben.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse at anholdelserne onsdag er en del af en efterforskning af alvorlig narkokriminalitet. Af hensyn til efterforskningen er der ikke yderligere oplysninger.

De to anholdte fremstilles i dag kl. 9.30 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, hvor anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning.