Tre efterlyste, irske håndværkere anholdt i Randers

I onsdagens døgnrapport var der beskrevet flere eksempler på borgere, der var blevet kontaktet af udenlandske håndværkere, der tilbød at reparere deres tag. De fik snydt en 82-årig kvinde – men en vaks borger fik torsdag sat en stopper for svindlerne.

De havde blandt andet kontaktet en 82-årig kvinde i Højbjerg i tirsdags, som de efterfølgende havde kørt rundt til flere hæveautomater for at hæve kontanter til dem, så hun kunne betale for reparation af taget.

I onsdagens døgnrapport, på Østjyllands Politis facebook-side, og her på Politirapporten.nu blev håndværkernes bil efterlyst med billede, og det gav pote.

Torsdag kl. 15.00 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en borger i Randers, der havde set den efterlyste bil holde på en tankstation på Viborgvej i Randers NV. Der blev straks sendt en patrulje til stedet, og de tre irske mænd på 24, 25 og 29 år blev anholdt.

De blev herefter kørt til Sydøstjyllands Politi, hvor de også var efterlyst i forbindelse med et lignende forhold begået i Kolding i onsdags. De bliver alle tre fredag kl. 11.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, sigtet for bedrageri.