Tre varebiler knaldet i morgentrafikken

PRÆSTØ: Politiet står ikke tidligt op, det var formentlig hvad førerne af tre varebiler troede da de trykkede speederen i bund på Hovedvejen – det blev en meget dyr omgang.

(Foto: Politi.dk)

Tre bilister havde tidligt onsdag morgen mere end almindelig god fart på, da de i deres varebiler var på vej i nordlig retning ad Hovedvejen ved Præstø.

De blev af politiets morgenduelige færdselsafdeling målt til at køre henholdsvis 135, 136 og 140 km/t, og det medfører ikke bare en klækkelig bøde, men også en betinget frakendelse, som betyder, at man skal aflægge en kontrollerende køreprøve, der består af både en teoriprøve og en praktisk prøve.

Færdselspolitiet var på stedet mellem klokken 03.25 og 6.30 med fokus på at øge trafiksikkerheden; på en række udvalgte strækninger i politikredsen retter trafikkontrollerne sig især mod de bilister, der kører med ekstra høj hastighed.

Politiet fortsætter hastighedskontrollerne fremover.