Dørmænd snuppede tre for handel med stoffer

(Arkivfoto: Allan Andersen)

NYKØBING FALSTER: Politiet blev lørdag klokken 02.50 kaldt ind på et diskotek i Nykøbing Falster, hvor diskotekets vagtmænd havde tilbageholdt tre personer, som var mistænkt for at handle med euforiserende stoffer.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Den ene var en 20-årig mand fra Nakskov, der var i besiddelse af 0,34 gram kokain. Den anden var en 17-årig mand fra Nysted, der var i besiddelse af 0,4 gram kokain. De blev begge sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer og bortvist fra stedet.

Den tredje – en 23-årig mand fra Nykøbing Falster – nægtede at oplyse sit navn til politiet, ville ikke efterkomme patruljens anvisninger og kaldte desuden politiet for “fucking pansersvin og idioter” – han blev derfor anholdt klokken 02.50 og sigtet for at overtræde både ordensbekendtgørelsen og retsplejeloven.

Han blev taget med på stationen i Nykøbing Falster, hvor det viste sig, at han var i besiddelse af 0,7 gram kokain. Han blev derfor ligeledes sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen klokken 04.15.