Efterlysning af formodet voldsmand på Nørre Vosborg

(Politifoto)

I forbindelse med efterforskning af en sag om vold begået den 8. marts 2019 på Hotel Nørre Vosborg i forbindelse med et koncertarrangement, ønsker Midt og Vestjyllands Politi i Holstebro offentlighedens hjælp til identifikation af gerningsmanden.

(Politifoto)

Efter koncerten blev en af gæsterne udsat for vold af en ukendt gerningsmand. Signalementer fra vidner til episoden har ført til, at Midt- og Vestjyllands Politi nu offentliggør billeder af den formodede gerningsmand fra overvågningen på stedet.

Gerningsmanden beskrives som:
A: Mand, 50-65 år, 178-183 cm høj, kraftig af bygning, gråt kort hår, yderligere kendetegn, rødmosset i ansigtet, talte dansk og var iført mørk habitjakke.

Henvendelse kan ske til Midt og Vestjyllands Politi på tlf. 114.