Fire mænd anholdt for omfattende indbrudskriminalitet

(Foto: Allan Andersen)

AALBORG: Nordjyllands Politi skred i går, onsdag, til handling og anholdt fire mænd fra 25 – 38 år, der alle er under mistanke for at stå bag flere indbrud i private boliger i området omkring Aalborg.

(Foto: Allan Andersen)

Anholdelsesaktionen skete efter længere tids indbrudsefterforskning, og den er samtidig en direkte forlængelse af anholdelser i sidste uge, hvor politiet også slog til og anholdt to mænd på 25 og 26 år, som også er under mistanke for at stå bag indbrudskriminalitet.

”Ved aktionen i går foretog vi samtidig ransagning af flere adresser,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann.

Her fandt man blandt andet en række tyvekoster, som politiet mener stammer fra flere tilfælde af indbrud.

En stak af
Politikommissæren oplyser, at det under aktionen lykkedes for en af de anholdte mænd at stikke af fra politiet.

”Vi indledte dog straks en eftersøgning efter pågældende – og efter et par timer fik vi ham lokaliseret i området og pågrebet ham,” siger Mikkel Brügmann, og han tilføjer, at i den forbindelse blev i alt fire personer sigtet for at hjælpe en anholdt under flugt.

To af de anholdte fra aktionen fremstilles senere i dag i grundlovsforhør, sigtet for indbrud – mens de øvrige anholdte er løsladt efter endt afhøring, politiet opretholder sigtelserne mod alle mændene.

Politiet har ingen yderligere informationer.