Mand i kritisk tilstand: Skred sidelæns ind i træ

(Foto: Allan Andersen)

GILLELEJE: En 37-årig mand pådrog sig livstruende kvæstelser ved et voldsomt solouheld på Græstedvejen, natten til torsdag. Mandens bil skred ud i et sving og ramte ind i et træ.

En 37-årig mand fra Græsted blev natten til torsdag fløjet til Rigshospitalets Traumecenter efter en alvorlig trafikulykke, hvor hans bil blev knust mod et stort træ. Ulykken skete på Græstedvejen, lidt udenfor Gilleleje, kort før klokken 02.00.

Det var beboere tæt på uheldsstedet som hørte hvinende dæk og et voldsomt brag, og derefter løb den kvæstede mand til hjælp, samt slog alarm til 1-1-2. Manden var skredet ud og kurret ca. 30 meter sidelæns før han med sin lille VW Lupo ramte sidelæns ind i et kraftigt træ, og ved kollisionen pådrog den 37-årige mand sig omfattende skader.

Efter behandling på uheldsstedet blev han fløjet direkte til Traumecenteret på Rigshospitalet, hvor han fortsat befinder sig og seneste melding fra Nordsjællands Politi er at den kvæstede mand er i kritisk tilstand.

Græstedvejen var totalt afspærret under de tekniske undersøgelser, som blev foretaget af en bilinspektør og teknikere fra Nordsjællands Politi. Vejen var først ryddet igen omkring kl. 05.15

De pårørende er underrettet om ulykken.