Narkopåvirket biltyv anholdt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

HOLBÆK: Mandag aften kl. 18.56 ville en politipatrulje standse en personbil, VW Golf, for at lave en rutinemæssig kontrol. Bilen standsede dog ikke ved politiets anvisning, men fortsatte kørslen.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Efter kort tid fik politiet dog standset bilen på Ydervang hvori der sad tre mænd fra Midtjylland, bilen blev ført af en 23-årig mand fra Ørsted på Norddjurs, der viste sig at være påvirket af kokain.

Han havde desuden et kørselsforbud, som han havde fået i forbindelse med en hastighedssag og bilen de kørte i var meldt stjålet d. 11. december 2018 fra en adresse i Greve, men var nu afmeldt og forsynet med andre nummerplader, som tilhørte en anden stjålet Golf, stjålet fra Slagelse Station d. 12. marts 2019.

Politiet anholdt og sigtede føreren for diverse færdselsovertrædelser samt for brugstyveri af Golfen. De to passagerer på 30 og 31 år fra Randers blev ligeledes anholdt, mens politiet undersøgte sagen. De blev afhørt og løsladt uden at være blevet sigtet for noget.

Den 23-årige fik udtaget en blodprøve, og blev taget med til stationen til afhøring. Han blev senere løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet, der nu efterforsker sagen om de stjålne biler. Når sagen er færdig efterforsket, og resultatet af blodprøven kommer, vil den 23-årige så sine sager afgjort ved et retsmøde.