Politi til drabsmænd: Meld jer selv nu

(Foto: Local Eyes)

HORSENS: To gerningsmænd til et overfald i Horsens med dødelig udgang for en 22-årig mand, er identificeret gennem efterforskning. De får nu muligheden for at melde sig selv inden offentlig efterlysning med navn og billede.

(Foto: Local Eyes)

I sagen, hvor en 22-årig mand lørdag den 20. april 2019 blev overfaldet med slag og spark i Horsens, og senere afgik ved døden som følge af sine skader, opfordrer Sydøstjyllands Politi nu de to gerningsmænd til at melde sig selv.

Politiet er via efterforskningen nu bekendt med identiteten på begge gerningsmænd, og såfremt de ikke melder sig selv i dag, onsdag den 24. april 2019, inden kl. 18.00 vil politiet efterlyse dem offentligt med navn og billede.

Sydøstjyllands Politi opfordrer også personer, som ved, hvor de to gerningsmænd opholder sig, til at kontakte politiet med deres viden på telefon 114.