Politiet efterforsker fortsat dødsulykke på legeplads

(Foto: Allan Andersen)

Københavns Vestegns Politi er fortsat i gang med at indhente tekniske oplysninger i forbindelse med, at en 31-årig kvinde lørdag aften blev dræbt ved en ulykke på en legeplads i Ballerup.

(Foto: Allan Andersen)

Klokken 19.26 lørdag aften blev en patrulje fra Københavns Vestegns Politi sendt til en legeplads på Baltorpvej i Ballerup i forbindelse med en ulykke, hvor et gyngestativ var væltet ned over en 31-årig kvinde.

På stedet kunne politifolkene og siden en læge konstatere, at kvinden var afgået ved døden.

– Vi efterforsker aktuelt ulykken, årsagen til den og om der eventuelt kan være sket et strafbart forhold. Det betyder blandt andet, at der skal foretages en række tekniske undersøgelser, der skal være med til at klarlægge hændelsesforløbet. Så lige nu er det for tidligt at sige mere om årsagen til denne tragiske ulykke, før vores undersøgelser er længere fremme, siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.

Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer for nu, men håber at kunne sige mere, når de foreløbige tekniske undersøgelser foreligger, hvilket formentlig sker senere i dag.