To anholdt efter fodbold i Randers

(Foto: Allan Andersen)

RANDERS: I forbindelse med afslutningen på mandagens fodboldkamp mellem Randers FC og AAB opførte flere Randers-fans sig aggressivt over for AABs fans, da de ved 16.30-tiden var på vej mod banegården, hvilket udløste en dårlig stemning mellem de to fan-grupperinger.

(Foto: Allan Andersen)

Særlig én Randers-fan, en 23-årig mand, havde en voldelig og støjende adfærd, og han blev flere gange af politiet bedt om at dæmpe sig og gå væk fra stedet, hvilket han ikke efterkom. Han fortsatte med at opfordre til slagsmål, og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

I forbindelse med anholdelsen blev en anden Randers-fan, en 20-årig mand, ophidset og sendte en fuck-finger og andre tegn i retningen af politipatruljen. Han blev derfor også anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.