Den gik ikke, Granberg: 20-årig fik bilen beslaglagt

(Arkivfoto: Allan Andersen)

AARHUS: En patrulje blev søndag morgen kl. 06.39 opmærksom på en bil, der kørte meget aggressivt på Mejlgade i Aarhus, og forsøgte at bringe bilen til standsning.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Betjentene fulgte efter bilen og tændte for udrykningsblinkene for at få føreren til at standse bilen. I stedet satte han farten op og satte kurs mod Domkirkepladsen og Bispegade. Patruljen tændte nu også for udrykningshornet, men føreren fortsatte alligevel sin kørsel og kørte flere gange frem for ubetinget vigepligt, inden bilen blev standset ved Store Torv.

Betjentene sprang hurtigt ud af patruljebilen og nåede at se føreren af bilen hoppe om på bagsædet, hvor han sad, da betjentene tog kontakt til ham. Den 20-årige mand blev anholdt og sigtet for kørsel i frakendelsestiden, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for ikke at overholde sin vigepligt, for narkokørsel, for spirituskørsel og for narkobesiddelse.

Manden nægtede dog overhovedet at have kørt bilen, som hverken han eller hans kammerat på passagersædet ønskede at oplyse, hvem tilhørte men da den 20-årige gentagne gange var blevet taget i at køre bil, på trods af at han er frakendt førerretten, blev bilen beslaglagt på stedet.