Eksplosionsbrand i Thisted: Forbrændt 20-årig mand varetægtsfængslet

(Foto: Allan Andersen)

THISTED: Kort efter midnat modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om en brand i en erhvervsejendom i Thisted, branden kom hurtigt under kontrol og efterforskes som mistænkelig. En 20-årig forbrændt mand er varetægtsfængslet i sagen.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Midt- og Vestjyllands Politi modtog natten til torsdag, kort efter midnat, en anmeldelse om en kraftig brand på adressen Storegade 12 i Thisted, hvor der var udbrudt brand i en erhvervsejendom. Branden forårsagede kraftige ødelæggelser på bygningen.

Ilden kom forholdsvis hurtigt under kontrol, og brandårsagen er pt. ukendt, men politiet efterforsker sagen som mistænkelig. En 20-årig mand blev forbrændt i forbindelse med branden, men blev ved 4-tiden udskrevet fra sygehuset igen hvilket blev fulgt op af en anholdelse.

Midt- og Vestjyllands Politi fremstillede torsdag kl. 15.45 den 20-årige mand i Retten i Holstebro, han er sigtet for brandstiftelse af slikbutikken Thy Slik på Storegade og blev varetægtsfængslet i fire uger.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne høre fra vidner til branden, eller fra borgere, der har set noget, der kan have relation til branden. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.