Folketingskandidater ofre for trusler og ildspåsættelse

(Foto: Allan Andersen)

Københavns Vestegns Politi har her til formiddag modtaget anmelde om trusler mod en folketingskandidat fra Alternativet i Rødovre samt anmeldelse om, at en folketingskandidat fra Ny Borgerlige har fået smidt brændende valgplakater mod sin hoveddør i Brøndby.

(Foto: Allan Andersen)

De politisk motiverede angreb på folketingskandidaterne tages yderst alvorligt, og Københavns Vestegns Politi efterforsker intenst på sagerne.

– Det er sager, vi tager meget alvorligt, og som vi straks er gået i gang med at efterforske, siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

– Det er politiets opgave at sikre, at alle partier og kandidater kan deltage i den demokratiske debat. Der skal ikke herske tvivl om, at når vi får en anmeldelse af denne karakter, så indleder vi efterforskning og efterforsker disse sager i bund, siger politidirektør Kim Christiansen om sagerne.

Hvis du har oplysninger i de to sager, så ring til Københavns Vestegns Politi på 114